Marokko 2017
Door: Camperendoppad
Blijf op de hoogte en volg Bernadette
01 Maart 2017 | Marokko, Marrakesh
Wat een ruige schoonheid.
En de kleuren zo intens terra in alle tinten.
Terwijl ik dit schrijf zijn mijn foto's al een uurtje aan het inladen.
Heb ze van de camera naar de iPad gedaan maar dan moeten ze nog naar het google foto boek.
En ja zo prachtig Marokko is zo traag is de wifi.
Het is inmiddels 7 uur en moet nog koken.
We zijn vandaag in Skoura aangekomen.
Weer een heerlijke Berber camping.
En Yes met zwembad dus morgen lekker zwemmen en kassian.
De dag erna heb ik voorrij en kwartier maak dienst .
Betekent vroeg vertrekken.we gaan naar Marrakech en er zijn twee routes.
Een snelle via de hoofd weg.en een hele mooie door de hoge Atlas en ja jullie snappen het al die wil ik rijden.
Moet weer mega prachtig zijn.
Maar ja er zijn er in onze groep die rijden met hun caravan van A naar B en liefst zo snel mogelijk.
Maar dit keer hebben ze pech de vorige keer heb ik door gereden om hun te plezieren maar nu toodeloo. Ik laat die schitterende hoge Atlas niet liggen.
Nog even de foto's van vandaag uiteraard De Dades kloof.
Maar ook nog foto's van grotwoningen en als je ze iets uitvergroot zie je spelende kinderen en Moeder die met sprokkelhout op haar rug door de rivier waad en thuiskomt.
Er wordt heus gewoond.
Laatste foto' s van de Souk in de Rozen stad Boumalne met op de achtergrond die prachtige hoge Atlas met zijn besneeuwde bergtoppen.
Hoop dat de foto's iets weergeven van de schitterende ruigte.
Liefs en Bislama.
01 Maart 2017 - 21:52
Gerda:
Lieverd,het is weer geweldig en ik hoop dat je je eigen weg gaat en inderdaad toedeledokie,
daar voor ben je daar om alles te zien wat daar is.
Doe het wel voorzichtig en lojaal naar de mede camper groep.
Onze kleinzoon geniet inmiddels om met ons in jou huis te zijn.
Hij vind het alleen onbegonnen werk om alle lichtjes te tellen.
Lieve groeten,
Bas&Gerda -
01 Maart 2017 - 23:24
Hennie:
Hee meissie, wat begrijp ik je goed, wat betreft het geluksgevoel wat je overkomt als je weet dat je dierbaren zo gelukkig zijn om die reis te kunnen en mogen ondernemen met het hele gezin. Heerlijk, koesteren die momenten, he! En groot gelijk hoor, je moet dit echt niet gaan missen, dat wat je graag wilt gaan zien, die hoge Atlas. Vette pech voor die anderen die zo snel van A naar B willen, jij wilt van A tot Z als het even kan nu. Haha, neem het er lekker van en doe effe lekker wat je niet laten kunt, ik snap het.
Ik heb je foto's weer gezien, jeetje er stonden nogal een aantal moderne fietsen op, ongelooflijk, dat je dat allemaal tegenkomt op zo'n stoffige aggenibbis plek.
Hoeveel voorraad heb jij trouwens meegenomen om allemaal weg te geven en mensen te verwennen, zakte de camper daarvan niet door zijn hoeven?
Mooi mens dat je bent, er staat een enorme poort voor je open, als je eenmaal zover bent, maar dat dat nog maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang mag duren:)
Liefs
Hennie -
03 Maart 2017 - 09:45
Wilma En Sjaak:
Wat Fijn om te Horen dat valentijn met gezin die reis kunnen maken, puur genieten voor ze in ook! dat mooie land.
Je fotos komen goed door op Google fotos en het is een waarlijk prachtig land. Was er op de markt geen mooie fiets bij voor je fietsschoolclubje? Haha!
Doe vooral voorzichtig en geniet van de route door t atlasgebergte.
We genieten met je mee.
Liefs van sjaak en Wilma